Blog

Boemboem met ronde billen

Afgelopen zomer werd via alle mediakanalen nieuws van groot belang verspreid. Pommeline, wereldberoemd in Vlaanderen vanwege de intelligente borsten en het volumineuze brein (of was het omgekeerd), kondigde aan dat ze een kontvergroting zou ondergaan. Meer zelfs, we zouden de ingreep met zijn allen mogen volgen via Instagram.
Vlaanderen en Nederland stonden op hun kop, het ongeduld viel moeilijk te bedwingen, maar morgen is het dan eindelijk zo ver en zitten duizenden mensen voor het scherm. Wie zijn verlofdagen voor dit jaar opgebruikt heeft, zal een dagje ziek moeten zijn. Geen mens mag dit heugelijk gebeuren missen.
Waarom Pommeline na haar borsten en haar lippen ook haar billen onder handen laat nemen, werd deze week breed uitgesmeerd via diezelfde mediakanalen. Het meisje heeft namelijk een gigantisch complex. Ooit kreunde ze nochtans complexloos een volledig eiland bijeen. Zelfs haar platte billen kreunden mee. Maar sinds de ex van haar huidige vriend Merijn haar onomwonden vertelde dat de jongeman in kwestie haar nooit echt zou begeren wegens te weinig billenvlees, is ze onzeker geworden.
Gelukkig belet die onzekerheid haar niet om naar eigen zeggen heel frequent “boemboemdingen” te doen met Merijn. Ze doen het zelfs in de badkamer van haar oma, zo mocht de wereld in primeur ook weer vernemen.
Jammer genoeg kan ik de livestream niet volgen, wegens werk en andere onbenulligheden. Ik kijk wel naar de samenvatting. Want ik hoop vurig dat die er komt. Alle hoogtepunten vlak na elkaar. En dan, op het eind, het zicht op die stevige billen.
Ik hoop dat Pommeline ongelooflijk gelukkig wordt met haar nieuwe vlees. De borsten en de lippen hebben dat effect niet kunnen bereiken. Een mens moet blijven zoeken naar voldoening natuurlijk.
Misschien ontdekt het kind op een dag dat echt geluk niet in bolgevormd vlees te vinden is. Ik hoop het voor haar. Op een dag laat ze misschien via livestream zien hoe ze gelukzalig wandelt door het bos, hoe ze de geur opsnuift van herfstbladeren, de kleuren bewondert en vol fascinatie luistert naar het vogelgezang, hoe ze op de top van een berg gaat staan en volledig opgaat in de kosmos.
Ik twijfel er sterk aan. Maar wie weet.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.